Відео на YouTube вперше набрало 10 млрд переглядів — хто став рекордсменом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відео на YouTube вперше набрало 10 млрд переглядів — хто став рекордсменом

Відео на YouTube вперше набрало 10 млрд переглядів — хто став рекордсменом
Джерело:  online.ua

Корейське дитяче відео на пісню Baby Shark Dance вперше в історії платформи досяг позначки у 10 млрд переглядів. Воно також має 32 млн вподобань.

Джерело: Yonhap

Рекордсмен YouTube з 10 млрд переглядів

Південнокорейське відео досягло цієї цифри близько 9 години ранку по Києву.

Baby Shark — пісня про сімейство акул, яка має безліч варіантів на різних мовах. Автор пісні невідомий, але великої популярності композиція набула після того, як її виконала 10-річна корейсько-американська співачка Хоуп Сегойн.

Популярний на YouTube ролик — кліп на дитячу пісню, створений в 2016 корейським проектом Pinkfong. У листопаді 2020 року Baby Shark стала найбільш популярним відео на YouTube, посунувши з першого місця кліп на пісню Луїса Фонсі Despacito. Цей кліп утримував рекорд протягом трьох років.

Пісня потрапила до Книги рекордів Гіннеса як найбільш переглянуте відео на YouTube, зібравши 7 мільярдів переглядів у листопаді 2020 року і з тих пір залишалася першою 15 місяців поспіль.

Він навіть потрапив до світових музичних хіт-парадів, посівши 32-е місце в чарті Billboard Hot 100 і 6-е місце в британських офіційних чартах у 2019 році.

Автори відео сказали, що 10 мільярдів — це величезна цифра, що перевищує населення світу, що становить 7,8 мільярда. За допомогою простого підрахунку кількості переглядів можна сказати, що всі люди, які живуть на Землі, бачили це відео хоча б раз.

Найпопулярніші відео серед українців у 2021 році

Нагадаємо, що нещодавно YouTube опублікував список з десяти найпопулярніших серед українців відео 2021 року.

У трійку лідерів увійшли розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про “палац Путіна”, ролик з Антоном Лапенком та Олександром Гудковим та програма “вДудь”за участі блогера Івангая.

Музичні відео, до переліку яких увійшло вкрай мало україномовних треків стали окремим сегментом для аналізу YouTube. Так, цього року найпопулярнішим виявився кліп на пісню «Родной» від LOBODA.

До рейтингу найпопулярніших музичних відео увійшов лише один україномовний трек — «Гуси» від Wellboy.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?