Відома головна тема переговорів Путіна та Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Відома головна тема переговорів Путіна та Лукашенка

Відома головна тема переговорів Путіна та Лукашенка
Джерело:  online.ua

Пізно ввечері 28 травня стало відомо, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко повіз очільнику Кремля Володимиру Путіну "документи", щоб "він розумів, що відбувається" у ситуації із літаком компанії Ryanair, який примусово посадили у Мінську, щоб арештувати опозиційного блогера Романа Протасевича та його дівчину Софію Сапегу.

Джерело: "РБК"

Лукашенко привіз Путіну "докази" щодо ситуації із літаком Ryanair

"Я захопив деякі документи, покажу вам, щоб ви розуміли, що відбувається", - заявив нелегітимний президент Білорусі.

Варто звернути увагу на те, що Олександр Лукашенко не пояснив, про які документи насправді йдеться. Білоруський диктатор знову почав дякувати офіційній Москві за підтримку у той час, коли інші країни "замочили на всю катушку".

Що важливо розуміти, це не вперше, коли нелегітимний президент Білорусі везе Володимиру Путіну "докази".

Так, нещодавно скандальний політик привіз прем’єр-міністру РФ Михайлу Мішустіну "перехват розмови Варшави і Берліна" щодо отруєння лідера російської опозиції Олексія Навального. Ці розмови одразу стали приводом для жартів у соціальних мережах.

Кремль прокоментував чутки про причетність до нападу на літак Ryanair

Команда Володимира Путіна назвала проявом "русофобської одержимості" твердження про те, що дії людей Лукашенка щодо літака Ryanair навряд чи були можливі без відома офіційної Москви.

"Це така одержимість русофобська, це нав’язлива ідея звинуватити Росію у всьому і вся. Напевно, вже скоро дійде до того, що Росію звинуватять в самому факті її існування. На жаль, подібні з політичної точки зору неадекватні звинувачення мають місце... Ми терпляче спостерігаємо, ми не погоджуємося з цим, але розуміємо, що цей той випадок, коли, напевно, навіть немає сенсу намагатися щось пояснити, тут фобія і одержимість починають брати своє і не давати можливості авторам цих заяв тверезо оцінювати ситуацію" , — заявив нещодавно речник Кремля Дмитро Пєсков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?