Відомі боксери обурені рішенням суддів у бою Ломаченка проти Хейні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомі боксери обурені рішенням суддів у бою Ломаченка проти Хейні

Відомі боксери обурені рішенням суддів у бою Ломаченка проти Хейні
Джерело:  online.ua

Чимало провідних світових боксерів заявили про здивування щодо рішення суддів за результатами поєдинку українського боксера Василя Ломаченка проти Дейвіна Хейні за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі за версіями  WBA, WBO, WBC та IBF.

Джерело: заяви провідних світових боксерів

Боксерська спільнота обурена результатами бою Ломаченка проти Хейні 

Беззаперечну перемогу Ломаченка визнав олишній олімпійський чемпіон Оскар Де Ла Хойя.

Ломаченко виграв беззаперечно. Той, хто думає, що Лома не переміг, не знає нічого про бокс, - наголосив Де Ла Хойя.

За словами чемпіона світу у напівсередній вазі за версією WBO Тересна Кроуфорда, він вболівав за Хейні, однак рішення суддів здивувало його.

Чесно, я здивований суддівським вердиктом. Девін - мій чувак, вболівав за нього в цьому бою. Але 116-112 - божевілля, - підкреслив Кроуфорд.

Чемпіон WBO у першій напівлегкій вазі Робейсі Рамірес також обурений таким результатом бою.

Це просто неправильно. Я неймовірно розчарований. Ломаченко виграв сьогодні, - зазначає Рамірес.

Боксер другої напівлегкої ваги Ламонт Роуч також віддав перемогу Ломаченку.

Радий, що Девін переміг. Лома не повинен був битися з американським чемпіоном на території США. Але маємо, що маємо. Якби билися в Україні, Девін програв би одностайним рішенням. І щоб було зрозуміло, мій рахунок був 115-113 на користь "Ломи". Я не злюся на те, що Девін виграв 115-113, - наголосив Роуч.

Американський боксер легкої ваги Раян Гарсія теж став на захист Ломаченка.

Ось що шкодить боксу. "Лома" повинен був перемогти. Я не розумію. Я був там, "Лома" завдавав точніших ударів і сильно завершив бій, - підкреслив Гарсія.

В Ломаченка планують оскаржити результати бою 

Менеджер Ломаченка Егіс Клімас заявив про намір команди боксера подати  апеляцію щодо рішення суддей за результатами бою із Хейні.

Це найбільше пограбування серед білого дня. Для іншої команди Різдво настало влітку. Ми це просто так не залишимо. Я гарантую, що ми подаватимемо протест. Правосуддя має бути. Підрахунок очок був просто шаленим. Судді не розуміли, як важко працюють бійці, щоб опинитися тут. І бути пограбованим таким чином? Це неприйнятно. Ми це просто так не залишимо. Ми будемо йти до кінця та подавати апеляцію. Можливо, ми не виграємо, але ми маємо показати, що правосуддя повинне бути, - наголосив Клімас під час пресконференції за результатами бою.

Відомо, що сам Ломаченко не зміг втримати сліз після бою проти Хейні.

Ми всі любимо й поважаємо бокс. Часом таке трапляється. Протягом усього життя батько завжди вчив мене, що потрібно перемагати без питань, щоб результат бою був очевидним. Мені необхідно сісти, сфокусуватися на поєдинку, подивитися його, і після цього я дам відповідь. Але я не програв цей бій. Коли оголосив промову, я згадав про свого сина. Сьогодні він телефонував мені сім раз, і кожного разу називав мене чемпіоном. Я просто згадав про це і заплакав, - пояснив український боксер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?