Відомі інвестори публічно розсварилися через біткоїн
Категорія
Технології
Дата публікації

Відомі інвестори публічно розсварилися через біткоїн

Відомі інвестори публічно розсварилися через біткоїн
Джерело:  online.ua

Одна із найвідоміших інвесторок Кеті Вуд ніколи не приховувала, що є давньою прихильницею криптовалют. Окрім того, вона навіть вирішила посперечатися з колегою та мільярдером Джоном Полсоном щодо майбутнього біткоїна. 

Джерело: Yahoo! Finance

Кеті Вуд закликає світ звернути увагу на біткоїн

За словами засновниці й глави інвестиційної компанії ARK Invest (активи якої сягають 60 мільярдів доларів - ред.) Кеті Вуд, біткоїн – це майбутнє глобальної валютної системи.

Також вона порадила фінансовому менеджеру Джону Полсону, статки якого оцінюють у 4 мільярди доларів, прочитати кілька книг про біткоїн, та нарешті змінити своє ставлення до найвідомішої цифрової монети.

Вуд нагадала усім інвесторам, що найбільша перемога Полсона у кар'єрі – це передбачення іпотечної кризи 2008 року, однак фінансисти, які робили ставку на золото не можуть зрозуміти цифрову концепцію, пов'язану з золотом.

"Варто зауважити, що Вуд та Полсон по-різному працюють з активами. Зокрема, останній прославився тим, що зумів заробити 20 мільярдів доларів для себе та інших трейдерів у 2008 році, вчасно звернувши увагу на бульбашку на ринку нерухомості. Щось схоже мільярдер передбачає й для біткоїна. Натомість Кеті Вуд належить до категорії інвесторів-биків на ринку віртуальних валют", - йдеться в повідомленні.

На переконання Кеті Вуд, багато інвесторів ігнорують декілька важливих моментів щодо біткоїна:

  • По-перше, ця криптовалюта - набагато більше, ніж просто сховище для збережень чи цифрове золото;

  • По-друге, біткоїн – нова глобальною грошова система. Це впорядкована монетарна політика, яка є повністю децентралізованою;

  • По-третє, ця система не залежить від впливу політиків.

Кеті Вуд, капітал якої оцінюють у 400 мільйонів доларів, закликає Полсон нарешті змінити свою позицію щодо біткоїна. Вона нагадала про мільярдера Рея Даліо та інвестора-мецената Стенлі Друкенміллера, які вірять у світле майбутнє головної цифрової монети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?