Відомий британський розвідник Крістофер Стіл підтвердив важку хворобу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий британський розвідник Крістофер Стіл підтвердив важку хворобу Путіна

Відомий британський розвідник Крістофер Стіл підтвердив важку хворобу Путіна
Джерело:  online.ua

За словами відомого британського розвідника Крістофера Стіла, який, до слова, був автором досьє на Дональда Трампа і ймовірне втручання Росії у виборчу кампанію в США 2016 року, очільник Кремля Володимир Путін дійсно "серйозно хворий".

Джерело: Sky News

Крістофер Стіл заявив, що Путін дійсно важко хворий

З того, що ми чуємо від джерел в Росії та інших країнах, Путін насправді досить серйозно хворий. Незрозуміло, що це за хвороба – чи вона невиліковна, чи термінальна... Але, безперечно, я думаю, що це частина рівняння, - наголосив британський шпигун.

На переконання Крістофера Стіла, хвороба російського диктатора - "елемент" того, що відбувається в Україні.

Що важливо розуміти, заява британського розвідника пролунала після того, як очільник військової розвідки України Кирило Буданов в ексклюзивному інтерв'ю Sky News вперше підтвердив, що очільник Коемля серйозно хворий на рак, і що в Росії готуютьє переворот для його усунення.

Як уже згадувалося раніше, Крістофер Стіл, який керував відділом з питань Росії в MI6 в Лондоні з 2006 по 2009 роки і працював там у 1990-х роках.

Зазначимо, що чутки про проблеми зі здоров’ям у Володимира Путіна тривають декілька років, але лише посилилися після того, як він віддав наказ про вторгнення в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?