Росія погрожує розвалом ЄС у разі вступу України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія погрожує розвалом ЄС у разі вступу України

Росія погрожує розвалом ЄС у разі вступу України
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ Росії почали стверджувати, що у разі схвалення владою Європейського Союзу початку процедури вступу України до ЄС, це означатиме кінець об'єднанню та показуватиме, що офіційний Брюссель орієнтується винятково на геополітику. З такою заявою виступив заступник очільника МЗС РФ Олександр Грушко.

Джерело: росЗМІ

У Лаврова прогнозують крах ЄС після вступу України

Якщо Євросоюз прийме реально ось цю державу, де правлять бал нацистські угруповання та панує нацистська ідеологія, яка не сумісна з європейськими цінностями, це означатиме кінець Євросоюзу і показуватиме, що Євросоюз керується не якимись цінностями, на яких він стоїть і на платформі яких було створено, а суто геополітикою, - заявив російський дипломат.

Як уже згадувалося раніше, команда російського диктатора Володимира Путіна заявила, що тепер офіційна Москва проти вступу України не лише до НАТО, а й до Євросоюзу

Ми на початку не дуже турбувалися з приводу ЄС. Але ситуація змінилася після заяви Борреля (головного дипломата ЄС - ред.) про те, що доля цієї війни має вирішитись на полі бою, і через той факт, що Євросоюз є лідером з постачання зброї Україні. Тож, думаю, наша позиція щодо ЄС тепер подібна до позиції щодо вступу України в НАТО, тому що ми не бачимо різниці, – сказав нещодавно перший заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?