Відомий інвестор Білл Міллер назвав головну перевагу біткоїна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Відомий інвестор Білл Міллер назвав головну перевагу біткоїна

Відомий інвестор Білл Міллер назвав головну перевагу біткоїна
Джерело:  online.ua

Легендарний американський інвестор Білл Міллер звернув увагу трейдерів на те, що біткоїн немає внутрішньої вартості, однак у нього є безліч інших переваг над фіатом. Одна з головних - він є одним із найбезпечніших опцій у фінансовому світу.

Джерело: Business Insider

Білл Міллер пояснив, чому потрібно інвестувати у біткоїн

За словами американського інвестора, він досі володіє значною позицією у криптовалюті навіть попри те, що головна цифрова валюта втратиламайже половину від своєї пікової ціни. Як уже згадувалося раніше, максимально ціна криптовалюти сягала 69 тисячдоларів, згідно з CoinDesk.

Експерт звернув увагу на те, що уявлення про те, що біткоїн немає внутрішньої цінності – правильне. Що цікаво, він навіть порівняа BTC з цінними предметами колекціонування. Зокрема, картинами Пікассо.

Біткоїн – це страхування від фінансової катастрофи, яку ми бачимо в Лівані, в Афганістані чи багатьох інших країнах, де ми спостерігали за цим (це) під час пандемії, – назвав головну перевагу моенти Білл Міллер.

На думку інвестора, цифрова монета схожа на страховий поліс, який теж немає внутрішньої цінності. Експерт також пояснив логіку цієї системи: ніхто не хоче, щоб їхній будинок згорів або потрапити у жахливу аварію, проте люди платять за страховку щороку.

Фото - flickr.com

За словами Міллера, окремі його заяви у січневому інтерв'ю для WealthTrack люди зрозуміли хибно. Насамперед мовиться про те, що він інвестував половину свого особистого капіталу у біткоїн та інші альткоїни. Інвестор спростував ці чутки й уточнив, що вклав у біткойн всього кілька відсотків від своїх статків.

Не можна також не згадати про те, що позицію Міллера поділяють мільярдери Майкл Новограц та Чарльз Госкінсон. Вони нещодавно заявляли, що цифрові гроші могли б допомогти людям в Афганістані, коли економіка країни поринула в кризу після краху уряду у минулому році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?