Відомий інвестор пояснив свою ненависть до біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Відомий інвестор пояснив свою ненависть до біткоїна

Відомий інвестор пояснив свою ненависть до біткоїна
Джерело:  online.ua

Відомий мільярдер та інвестор Чарлі Мангер ніколи не приховував, що не є прихильником цифрових монет, саме тому він ніколи не купував жодні з існуючих криптовалют. Мангер також звернув увагу на те, що підтримує політику владу КНР щодо біткоїна та альткоїнів.

Джерело: Fortune

 Чарлі Мангер пояснив, чому ненавидить успіх біткоїна

Згідно з останніми даними Forbes, капітал Чарлі Мангера сягає 2,2 мільярда доларів. Однак жоден цент із цих коштів він не заробив, інвестуючи в цифрові монети, як це робили багато його колег.

За словами віцепрезидента компанії Berkshire Hathaway, краще б криптовалюти ніколи не були створені. Він також озвучив думку, що люди, які користуються цифровими монетами, думають не про клієнтів, а лише про себе.

Я хочу заробляти гроші продаючи людям те, що корисно для них, а не речі, від яких їм погано,
– підкреслив Чарлі Мангер.

Інвестор також звернув увагу на те, що підтримує жорстку політику влади КРН щодо криптовалют. На його думку, офіційний Пекін ухвалив вірне рішення, запровадивши жорстку заборону цифрові монети. Окрім того, відомий інвестор порівняв теперішній ринок з бумом доткомів наприкінці 1990-х, який врешті закінчився крахом.

Звичайно, я ненавиджу успіх біткоїна. Я не вітаю валюту, яка є такою корисною для викрадачів, вимагачів тощо, і я не люблю просто перетасовувати ваші додаткові мільярди мільярдів доларів тому, хто щойно винайшов новий фінансовий продукт з повітря,– підсумував Чарлі Мангер.

Як уже згадувалося раніше, у поточному році інтерес до криптовалют почав стрімко зростати - все це відбувалося на тлі росту ціни біткоїна та інших відомих альткоїнів. Попри те, що ціна BTC нещодавно суттєво знизилася, люди продовжують інвестувати у цифрові активи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?