Відомий комік зняв смішну пародію на Олімпіаду в Токіо — видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий комік зняв смішну пародію на Олімпіаду в Токіо — видовищне відео

Відомий комік зняв смішну пародію на Олімпіаду в Токіо — видовищне відео
Джерело:  online.ua

Відомий на весь світ французький комік Ремі Ґаяр зняв смішну пародію на Олімпіаду в Токіо. Він влаштував свої курйозні змагання прямо на вулицях міста з незнайомцями, які стали мимовільними учасниками "Олімпійських Ігор" пранкера. Відео з олімпійськими розіграшами Ґаяра миттєво стало вірусним.

Джерело: Youtube-канал Ремі Ґаяра

У пародії на Олімпіаду в Токіо комік влаштував свої змагання з фехтування, легкої атлетики, верхової їзді, тенісу, водного поло та інших. Правда, боротьбу на шпагах він влаштував з пасічником, греблю на байдарці - на ескалаторі торгового центру, для "метання ядра" вибрав дамську сумочку незнайомки, яка сиділа на лавочці в парку, верхову їзду Ґаяр відтворив на спині у незнайомця. Він також яскраво спародіював велосипедистів, футболістів, гравців в поло та інших спортсменів.

Мережа в захваті від нової пародії Ґаяра, якого користувачі називають "королем жартів". Вони вже задаються питанням, що ж він підготує до Олімпіади-2024, яка пройде в Парижі.

"Легенда всіх розіграшів повернулася ... цього хлопця не можна замінити ... на жаль, важко знайти таку щиру людину, яка нас смішить", "Навіть уявити не можу, як будуть виглядати його витівки на Олімпійських іграх 2024 року, що проходитимуть в Парижі!", "Він заслуговує медалей", ""Ура! Король жартів і розіграшів повернувся! ", - масово коментують користувачі мережі нове смішне відео Ремі Ґаяра.

Україна на Олімпіаді в Токіо

Україну на Олімпіаді в Токіо в 2021 році представляють понад 150 спортсменів. На даний момент Україна займає 47-е місце в загальному медальному заліку турніру. У скарбничці української збірної є три бронзові медалі. Їх принесли країні:

  • дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка завоювала першу для української збірної медаль на Олімпіаді в Токіо,

  • фехтувальник Ігор Рейзлін поповнив скарбничку України другою "бронзою",

  • Олена Костевич і Олег Омельчук, які завоювали бронзу на Олімпійських іграх в Токіо в кульовій стрільбі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?