Відомо, хто може змістити Авакова з поста глави МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомо, хто може змістити Авакова з поста глави МВС

Відомо, хто може змістити Авакова з поста глави МВС
Джерело:  online.ua

Українським журналістам вдалося дізнатися, що на пост очільника Міністерства внутрішніх справ наразі вже розглядають двох кандидатів. Якщо відставка Арсена Авакова все-таки відбудеться, то його місце, цілком можливо, займе чинний секретар РНБО Олексій Данілов.

Джерело: "Новое Время"

Українська влада уже знайшла заміну главі МВС Авакову

Окрім того, відомо, що другим кандидатом на посаду очільника МВС може бути директор центру інфраструктури МВС Олександр Єфіменко. Такі дані публікують медіа, посилаючись на власні анонімні джерела.

Щодо того, чому на посаду розглядають саме Данілова, головна причина - це його впізнаваність і участь у РНБО.

"Засідання Радбезу стали традиційними інформаційними приводами для новин в ЗМІ, а регулярна участь Данілова в рейтингових ток-шоу підняли його впізнаваність серед українців", – кажуть українські журналісти.

ЗМІ уже звернулися до пресцентру РНБО з проханням прокоментувати дані джерел щодо ймовірного призначення Данілова.

Поки представники відомства не змогли сформулювати на це чітку відповідь. На інформаційний запит відповіли, що "найближчим часом не зможуть відповісти".

Що цікаво, сам Олексій Данілов також продовжує ухилятися від подібних запитань. Секретар РНБО досі не відповів на запитання, чи має він амбіції очолити МВС.

Люстрований Єфіменко на крісло глави МВС

"Крім секретаря РНБО, за даними ЗМІ, на Банковій також розглядають на крісло міністра МВС Олександра Єфіменка – директора Центру інфраструктури та технологій МВС. Однак варто зауважити: Єфіменко виявився в списку люстрованих чиновників, оскільки за часів Януковича обіймав посаду заступника начальника УМВС в Херсонській області", - йдеться в повідомленні видання.

Що відомо про ймовірну відставку Арсена Авакова

  • Очільником МВС Арсен Аваков залишається вже 7 рік: він був призначений на цю посаду ще в лютому 2014 року;

  • Активісти та деякі політики доволі часто нагадують Авакову, що він засидівся у кріслі міністра;

  • Рік тому в Україні спалахнула потужна хвиля протестів через невдоволення роботою глави МВС, однак вона була безрезультативною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?