Вийшов перший трейлер фінального сезону серіалу "Корона" — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов перший трейлер фінального сезону серіалу "Корона" — відео

Серіал Корона
Джерело:  The Hollywood Reporter

Netflix опублікував перший трейлер шостого й останнього сезону "Корони". Прем’єра перших чотирьох епізодів відбудеться 16 листопада. 

Трейлер останнього сезону “Корони”

Серіал буде виходити двома частинами: перші чотири епізоди можна буде побачити 16 листопада, а другу частину – шість епізодів – вийде через чотири тижні, 14 грудня.

У короткому тизері показано життя королеви Єлизавети II (у попередніх сезонах її грали Клер Фой та Олівія Колман), перш ніж зупинитися на поточному втіленні британського монарх - Імельди Стонтон.

Після голосу Колман про те, що бути королевою “це не вибір; це обов’язок, — голос Стонтон запитує, — а як щодо життя, яке я відкладала?”

Останній сезон серіалу охопить 1997-2005 роки. У першій частині буде показано стосунки між принцесою Діаною (Елізабет Дебікі) і Доді Файєдом (Халід Абдалла) і автомобільну аварію в Парижі в 1997 році, в якій вони загинули.

У другій частині буде показано весілля принца Чарльза (Домінік Вест) і Камілли Паркер Боулз (Олівія Вільямс), а також зосереджено увагу на синах Чарльза, Вільямі (Ед Маквей) і Гаррі (Лютер Форд).

«Корона» виграла 21 премію «Еммі» за п’ять попередніх сезонів, у тому числі трофей за найкращий драматичний серіал у четвертому сезоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?