Віка з "НеАнгелів" звинуватила Славу Камінську у насиллі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Віка з "НеАнгелів" звинуватила Славу Камінську у насиллі

Віка з "НеАнгелів" звинуватила Славу Камінську у насиллі
Джерело:  online.ua

Нещодавно між колишніми учасницями відомого українського гурту "НеАнгели" спалахнув публічний конфлікт. Все почалося після того, як Вікторія Схеюха демонстративно розрізала торт із зображенням Слави Камінською. Співачки обмінялися образами та докорами у мережі. Лиша зараз Вікторія зізналася, що всі 15 років у дуеті страждала від булінгу з боку своєї зіркової коліжанки.

Джерело: "Зірковий шлях"

Віка з "НеАнгелів" розповіла про насилля в гурті

Усі фанати гурту чудово знали про те, що у солісток "НеАнгелів" були напружені відносини, однак ніхто навіть не здогадувався, що для брюнетки Вікторії ці 15 років були справжнім жахом. Так, нещодавно уже сольна артистка VICTORIA звинуватила Славу Камінську в булінгу, аб'юзі та навіть насиллі. Як стверджує співачка, ці знущання досі не припинилася, хоча гурту уже розпався.

"Це її життєва позиція – жартувати наді мною, знущатися, підколювати, булити", – розповіла брюнетка.

За словами Смеюхи, її колега не вміла контролювати свої емоції, тому весь гнів виплескувала на неї. Вікторія стверджує, що Слава кидалася на неї з кулаками.

"Вона могла мене вдарити. Це було в автобусі. Я запізнилася, лягла на ліжко і побачила людину, яка накинулася на мене з кулаками. Це було боляче фізично та морально", - зізнається співачка.

Як стверджує Смеюха, усі 15 років вона була вимушена мовчати, бо боялися втратити місце колективі. Артистка запевняє, що всю команду Слава Камінська перетягла на свій бік.

"Мені казали: "Якщо ти зараз не поговориш зі Славою, тебе доведеться замінити",- розповідає Вікторія.

Артистка могла поскаржитися лише своїй родині, одна ті вмоляли її терпіти, щоб не зруйнувати свою кар'єру.

Вікторія стверджує, що Слава "закрила гурт своїми діями". Фінальне рішення було за Юрієм Нікітіним, який нібито "не міг витримувати нападки та інтриги".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?