Виклик кинуто. Лукашенко безсоромно обізвав Зеленського "гнидою"
Категорія
Політика
Дата публікації

Виклик кинуто. Лукашенко безсоромно обізвав Зеленського "гнидою"

Виклик кинуто. Лукашенко безсоромно обізвав Зеленського "гнидою"
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент РФ Олександр Лукашенко назвав "диверсією" вибух на аеродромі в Мачулищах, а також заявив, що Україна кинула виклик Білорусі. Окрім того, поплічник Путіна публічно обізвав українського лідера Володимира Зеленського "гнидою". 

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенко бреше, що Зеленський кинув виклик Білорусі

Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Це я вам кажу як президент. Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже говорив: "Давайте укладемо пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас із вами немає жодних проблем", - цинічно бреше білоруський диктатор.

Олександр Лукашенко також запевняв, що нібито пропонував офіційному Києву підписати договір про ненапад під егідою Організації Об'єднаних Націй.

Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час... Що ж, виклик кинуто. Якщо вони розраховують, – я ж знаю, що вони хочуть нас втягнути у війну за командою американців, – якщо ви думаєте, що ви, кинувши цей виклик, втягнете нас у війну завтра, яка сьогодні йде вже по всій Європі, ви помиляєтеся, - безсоромно додав нелегітимний президент РБ.

 Лукашенко також знайшов "винних" у вибуху в Мачулищах

Також повідомляється, що 7 березня білоруський диктатор заявив, що на території РБ затримали "терориста українських спецслужб" і його поплічників, які "причетні до спроби диверсії щодо літака А-50 на аеродромі Мачулищі".

Фото - скриншот

Служба безпеки України, керівництво ЦРУ чи то збоку, чи то за спиною розробляють операцію проти Республіки Білорусь. Був підготовлений терорист. Він росіянин, з російським паспортом, має український паспорт. Айтішник або добре знається на IT-технологіях. Готувався для здійснення терористичних актів, — вкотре публічно збрехав Лукашенко.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?