Вимолює у Зеленського. Саакашвілі жорстко відповів президентці Грузії
Категорія
Політика
Дата публікації

Вимолює у Зеленського. Саакашвілі жорстко відповів президентці Грузії

Вимолює у Зеленського. Саакашвілі жорстко відповів президентці Грузії
Джерело:  online.ua

Колишній глава Грузії Міхеїл Саакашвілі, який зараз перебуває під арештом на території Грузії, відповів президентці цієї країни Саломе Зурабішвілі, яка не захотіла його помилувати.

Джерело: "УП"

Саакашвілі вважає себе бранцем путінського режиму

На переконання політичного бранця, він опинився у в'язниці, тому що допомагав українській владі після Євромайдану.

Після цього, як стверджує Саакашвілі, очільник Кремля Володимир Путін наказав олігархові Іванішвілі, давши йому 2 мільярди доларів, порушити проти нього кримінальні справи.

Путін не міг пробачити мені підтримку першого українського Майдану 2004 року і того, що я не пустив його армію до Тбілісі та відстояв грузинську державність у 2008 році... Я вважаю себе особистим військовополоненим Путіна. Мене отруїли, катували. Мене судять за звинуваченнями, висмоктаними з пальця.

Також Саакашвілі подякував українському лідеру Володимиру Зеленському та його команді, які дуже багато разів публічно захищали його права.

Саакашвілі відповів президентці Грузії, що не хоче його помилувати

На переконання грузинського політика, Саломе Зурабішвілі вирізняється лицемірством і ніколи не робить того, що не вигідно Іванішвілі.

Звинувачувала Грузію у війні 2008 року. Хоча, іноді вона говорить правильні речі. Зараз вона просто вимолює запрошення у Зеленського. Зурабішвілі звичайна лялька Іванішвілі, яку він використовує для того, щоб заговорити Заходу та Україні зуби. Досить згадати, що вона вимагала судити мене за "напад на Цхінвалі" (тобто Росію) 2008 року. Вона всіляко схвалювала збройні провокації з боку Росії.

За словами Саакашвілі, Зурабішвілі наразі відіграє роль схожу на роль угорського президента.

Фото - скриншот

Він також звернув увагу на те, що до Грузії дедалі частіше почали приїздити кадировці, а також офіцери спецслужб РФ.

Зурабішвілі виголошує тости про окупацію і Європу, але стосовно мене, як особистого в'язня Путіна, так само як і щодо інших нагальних питань, вона не відхиляється від лінії російської партії ні на йоту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?