Він просто знущається: Путін шокував росіян новим дивним рішенням
Категорія
Політика
Дата публікації

Він просто знущається: Путін шокував росіян новим дивним рішенням

Він просто знущається: Путін шокував росіян новим дивним рішенням
Джерело:  online.ua

21 липня очільник Кремля Володимир Путін неочікувано для всіх підписав указ, яким визначив показники, яких РФ має досягнути до 2030 року. В офіційному повідомленні на сайті російського президента наголошується, що указ Путіна передбачає досягнення таких основних цілей до 2030 року: збереження населення, здоров'я і благополуччя людей; можливості для самореалізації та розвитку талантів; комфортне і безпечне середовище для життя; гідна, ефективна праця і успішне підприємництво; цифрова трансформація. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

Окрім того, наголошується, що даний указ передбачає досягнення низки показників до 2030 року. Серед них, зокрема такі: підвищення очікуваної тривалості життя до 78 років, зниження рівня бідності в два рази в порівнянні з показником 2017 року, входження Росії в число десяти провідних країн світу за якістю загальної освіти, зростання ВВП вище середньосвітового при збереженні макроекономічної стабільності, збільшення частки масових соціально значущих послуг, доступних в електронному вигляді, до 95%, зростання частки домогосподарств з широкосмуговим доступом до інтернету до 97%.

Користувачі соціальних мереж вже активно коментують неочікуване рішення Володимира Путіна в соціальних мережах.

"Що за дурня? Ну, він уже просто знущається з нас! Люди помирають - всім начхати! Про яке зниження рівня бідності йдеться?! Просто красиві слова для дурнів; у Путіна із фантазією все нормально - щоденно вигадує якісь байки; "збереження населення" - цей план провалився ще в 2020 році під час пандемії; я просто не можу все це читати - звучить як справжнє знущання; коли Путін зупиниться і просто подивиться без рожевих окулярів, у що він перетвори Росію? Кому потрібен цей самообман; просто стандартні красиві слова, які нічого насправді не означають", - скаржаться в мережі прості росіяни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський заявив, що команда очільника Кремля Володимира Путіна "не проти" зустрічі у нормандському форматі в Берліні, тому наразі офіційний Київ очікує на дату її проведення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?