Виробник прикрас Swarovski виходить з ринку РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Виробник прикрас Swarovski виходить з ринку РФ

Виробник прикрас Swarovski виходить з ринку РФ
Джерело:  online.ua

Австрійський виробник прикрас Swarovski оголосив про остаточне припинення своєї діяльності на ринку Російської Федерації. З такою заявою виступив генеральний директор компанії Алексіс Назард.

Джерело: Trend

Swarovski покидає російський ринок 

Ми дійшли висновку, що ми також не можемо підтримувати нашу заморожену діяльність у Росії, - сказано в офіційній заяві керівництва Swarovski.

Як стверджує Алексіс Назард, його команда зробить усе можливе, щоб вихід компанії з ринку країни-агресорки був організований та здійснений згідно з усіма правилами, а також економічними санкціями та іншими торговими обмеженнями.

Поки журналістам не вдалося дізнатися, коли саме відбудеться повний вихід компанії Swarovski із Росії.

Як уже згадувалося раніше, австрійський виробник прикрас тимчасово закрив свої магазини в Росії та призупинив онлайн-продаж своєї продукції на території країни-агресорки ще у березні 2022 року, коли почалася російсько-українська війна.

Що важливо знати про Swarovski

Swarovski - це всесвітньо відома австрійська компанія, яка займається виробництвом прикрас зі кришталю, оптичного обладнання, світильників та люстр.

Окрім того, наголошується, що до групи Swarovski входять:

  • Tyrolit (виробництво абразивних та різальних матеріалів),

  • Swareflex (рефлексивні та люмінесцентні дорожні маркування),

  • Signity (виробництво синтетичних дорогоцінних каменів)

  • Optik (оптичні інструменти).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?