Виробник шин з Німеччини Continental заявив про вихід з ринку РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Виробник шин з Німеччини Continental заявив про вихід з ринку РФ

Виробник шин з Німеччини Continental заявив про вихід з ринку РФ
Джерело:  online.ua

Після введення Заходом численних санкцій проти РФ за розв'язану Кремлем злочинну та безпідставну війну проти України німецька компанія-виробник шин Continental заявила про плани покинути російський ринок.

Джерело: заява представників компанії

Що відомо про вихід з російського ринку ще однієї великої західної компанії

Війна - це також причина, з якої ми працюємо над контрольованим виходом з російського ринку. Він передбачає продаж наших бізнес-активів в Росії, таких як завод в Калузі, - зазначив голова правління та гендиректор Continental Микола Сетцер.

Компанія Continental, що відомо про її бізнес в РФ

Continental AG - німецький виробник шин, автомобільної електроніки та інших комплектуючих. Акції компанії враховуються при розрахунку індексу DAX. У списку найбільших компаній світу Forbes Global 2000 у 2022 році посіла 511-е місце.

Заводи компанії розташовані в Німеччині, Бельгії, Чилі, Франції, Великобританії, Португалії, Швеції, Люксембурзі, Чехії, Туреччині, Іспанії, Румунії та США.

Continental призупинила роботу в Калузі через російську агресію проти України і зупинила поставки своєї продукції в Росію ще в березні 2022 року.

Потужність російського підприємства становить близько 4 млн шин на рік, там випускали шини під марками Continental, Gislaved і Matador.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?