Виставка "Дім воєнних злочинів Росії" відкрилася у Давосі
Категорія
Світ
Дата публікації

Виставка "Дім воєнних злочинів Росії" відкрилася у Давосі

Виставка "Дім воєнних злочинів Росії" відкрилася у Давосі
Джерело:  online.ua

Уранці 23 травня у Давосі офіційно відкрилася виставка, що відстежує звірства, вчинені російською армією під час війни в Україні.

Джерело:  The Guardian

У Давосі відкрилася виставка «Дім воєнних злочинів Росії»

За словами іноземних журналістів, виставку "Дім воєнних злочинів Росії" облаштували в приміщенні на набережній Давоса, яке протягом останніх років активно використовувала російська делегація для зустрічей.

Варто звернути увагу на те, що тепер це місце зустрічає перехожих красномовною вивіскою на вікні: "Колись це був Російський дім у Давосі. Тепер це російський Дім воєнних злочинів у Давосі".

За словами журналістів, простір містить карту, на якій чітко вказано, де під час війни загинули понад 4177 мирних жителів, у тому числі 226 дітей. Окрім того, транслюється відео з 4600 фотографій, які показують докази військових злочинів Росії, зокрема фотографії розбомблених вулиць і будинків.

Не можна також не згадати про те,що цього ж дня на Всесвітньому економічному форумі у Давосі виступав український лідер Володимир Зеленський. Він повідомив міжнародній спільноті, що  після авіаудару російської армії по селищу Десна в Чернігівській області 17 травня під уламками знайшли тіла 87 загиблих. Глава української держави вкторе закликав світ допомогти зупинити РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?