Віталій Козловський показав щемкі фото з новонародженим сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Віталій Козловський показав щемкі фото з новонародженим сином

Козловський
Джерело:  Еспресо

Український музикант і військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський 25 лютого став батьком. Про народження сина співак розказав 4 квітня.

У Козловського народилася перша дитина

Свого сина подружжя назвало Оскаром.

Про це Віталій Козловський розповів в інтервʼю Раміні Есхакзай.

Син зʼявився в дуже потрібний час, — розповів музикант, який раніше зізнавався, що тривалий час дружина не могла завагітніти.

Хлопчик народився у Києві.

vkozlovsky_music

Нещодавно Україна отримала "Оскар", і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей. Це наша нагорода. Я колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскаром. Я людина, яка співає, я сприймаю фонетикою. Наскільки це слово красиве. Це ім'я означає "божественний", і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я.

Віталій Козловський

Віталій Козловський

Музикант

Він був присутній на пологах дружини, Юлії Бакуменко. Музикант поділився, що цей досвід змінив його і не вплинув негативно на інтимні стосунки.

Юля наполягала. Я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються чи не хочуть бути на пологах. Я зрозумів, що це дуже важливо. Сьогодні я безмірно кохаю її, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти, і прошу вибачити, що був завжди холериком у наших відносинах, десь егоїстичним. Я пишаюся своєю дружиною, пишаюся, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Дуже важливо мені було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес.

Він поділився, що після народження сина відчув себе найщасливішою людиною.

Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя. Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим — простими речами. Я раніше жив сценою — була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, то тільки натхненну синочком.

Козловський уперше показав вагітну дружину

22 березня Віталій Козловський презентував кліп "Рубіж", у якому промайнув кадр з його вагітною дружиною. Щоб оминути двозначності та натяків, співак офіційно підтвердив усі новини та чутки.

На особистій сторінці Віталій Козловський опублікував нове фото з вагітною коханою. У кадрі він стоїть позаду та разом з дружиною обіймає округлий животик.

Обличчя обраниці музиканта на фото не видно — тільки її світлі локони. Жінка одягнула пудрову напівпрозору сукню з рюшами. На живіт пара причепила нашивку з прізвищем "Козловський".

При надії… Мій сенс. Стимул. Любов, — підписав фото Віталій Козловський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?