Війна на Донбасі: стало відомо, де бойовики стріляли найбільше
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо, де бойовики стріляли найбільше

Війна на Донбасі: стало відомо, де бойовики стріляли найбільше

У неділю, 5 лютого, бойовики продовжували обстріл позицій українських військ на всіх напрямках зони АТО на Донбасі, причому найгарячішою точкою залишалися  околиці Авдіївки, яку накривали вогнем мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Як повідомили в штабі АТО, всього протягом доби було зафіксовано 40 обстрілу, в результаті яких поранення отримав один український боєць.
За даними військових, в Авдіївці бойовики "з танків, 120 і 82 міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях".


Читайте також: Загострення на Донбасі: стало відомо про важливу подію

"Неспокійно було і в інших населених пунктах на Донецькому напрямку. Танки вели вогонь в районі Пісків і Кам'янки. З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Зайцево, Досвідченому і Луганському, а за Невельскому вів вогонь снайпер", - заявили в штабі.


Також на Маріупольському напрямку з мінометів були обстріляні Красногорівка, Водяне, Широкіно і Гнутово, з гранатометів і стрілецької зброї — Красногорівка, Мар'їнка, Лебединське, Новотроїцьке, снайпери вели вогонь по Гнутово і Павлополю, а з бойової машини піхоти бойовики обстріляли Широкіно.


На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 і 82 міліметри була обстріляна Катеринівка, а з гранатометів і стрілецької зброї – Кримське, яке також обстрілювали вогнем БМП противника.


По Кримському і Жовтого вів вогонь снайпер.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше бійці АТО успішно відбили штурм бойовиків ДНР ввечері 4 лютого у авдіївській промзоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?