Війна закінчиться, якщо Путін помре — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна закінчиться, якщо Путін помре — Зеленський

Війна закінчиться, якщо Путін помре — Зеленський
Джерело:  online.ua

На переконання глави держави Володимира Зеленського, війна в Україні закінчиться, якщо очільник Кремля Володимир Путін помре.

Джерело: Зеленський у спецвипуску Netflix "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом

Зеленський вважає, що смерть Путіна може покласти кінець війні в Україні

Варто звернути увагу на те, що спецвипуск з українським президентом знімали у столичному метро, час від часу було чути, як ходять потяги.

Девід Леттерман поцікавився у Зеленського – "уявімо, якщо Путін застудився та помер, або випадково випав з вікна і помер, війна продовжиться"?

Ні. Не буде війни. Авторитарний режим, він страшний. Є великий ризик – не може все залежати від однієї людини. І тому, коли людина уходить, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилося все. Я вважаю, якщо його не буде, то їм буде складно. Вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою, - озвучив свою думку з цього приводу український лідер.

Окрім того, глава держави вірить в те, що громадяни РФ почнуть боротися за демократію, коли нарешті усвідомлять, що опинилися у тотальній міжнародній ізоляції.

Варто також нагадати, що Девід Леттерман, який брав інтерв'ю у Володимира Зеленського, — культовий американський комік, теле- і кінопродюсер, письменник, ведучий програми "Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом" на телеканалі CBS.

Відомий телеведучий неодноразово спілкувався з Біллом Клінтоном, Джоном Маккейном, Джорджем Бушем та Бараком Обамою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?