Вийшов трейлер блокбастера "Не дивись вгору" з Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшов трейлер блокбастера "Не дивись вгору" з Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс

Вийшов трейлер блокбастера "Не дивись вгору" з Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс
Джерело:  online.ua

В інтернеті оприлюднили новий трейлер довгоочікуваної стрічки “Не дивись вгору”, для створення якої залучили безліч яскравих голлівудських акторів, зокрема - оскароносного Леонардо Ді Капріо.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, у фільмі буде розповідатися історія про двох астрономів не найвищого рівня, на яких чекає гігантське медіа-турне. Головною метою цих заходів - попередження людей про наближення комети, яка загрожує існуванню цивілізації на нашій планеті.

Утім, події розгортаються таким чином, що на заваді ініціативним вченим стоять банальна людська недовіра. Головне питання - чи вдасться героям зупинити космічну загрозу для всієї Землі.

Сценарист та одночасно режисер нової стрічки - Адам Маккей. Раніше він отримав премію Оскар, Еммі, а також BAFTA. Найбільш гучним його останнім проєктом став фільм “Влада”, головну роль у якому виконав Крістіан Бейл.

Ця стрічка стала номінантом на Золотий глобус одразу в 6 категоріях, на Оскар у 8-ми, з яких дві номінації були персональними для постановника - як за найкращу режисерську роботу року та найкращий оригінальний сценарій.

У “Не дивись вгору” також порадують глядачів своєю участю безліч популярних акторів: Тімоті Шаламе, Дженніфер Лоуренс, Кейт Бланшетт, Меріл Стріп, Рон Перлман, Джона Хілл, Меттью Перрі, Аріана Гранде, Хімеш Патель.

Передбачається, що прем’єра відбудеться вже 24 грудня на стрімінговому сервісу Netflix.

Нові фільми в Україні

Також нещодавно було оприлюднено трейлер нового фільму українського режисера Олега Сенцова - “Носоріг”.

Бандит на прізвисько Носоріг розуміє лише силу та жорстокість. Хлопець розпочинає шлях у кримінальному світі 1990-х, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Цікаво, що у фільмі знімалися непрофесійні актори. Головного героя зіграв ветеран російсько-української війни, колишній голова київського осередку партії "Національний корпус" Сергій Філімонов. Також у фільмі знялися Євген Григор’єв, Євген Черников та Аліна Зєвакова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?