Війська РФ ганебно втекли після невдалого наступу на Слов’янському напрямку — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ ганебно втекли після невдалого наступу на Слов’янському напрямку — Генштаб

Війська РФ ганебно втекли після невдалого наступу на Слов’янському напрямку  — Генштаб
Джерело:  online.ua

ЗСУ дали відсіч російським військам на Харківському, Слов’янському, Краматорському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Південнобузькому напрямках.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Інформація про вторгнення РФ

На Волинському та Поліському напрямках ознак створення наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському напрямку зі ствольної артилерії ворог обстріляв цивільну та військової інфраструктуру в районах населених пунктів Пушкарі Чернігівської області та Миропілля і Павлівка на Сумщині.

На Харківському напрямку російські вбивці здійснювали вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії цивільної інфраструктури в районах низки населених пунктів.

Окупанти намагалися покращити тактичне положення неподалік Питомника, отримали відсіч та відступили. Здійснили дистанційне мінування місцевості в районах Старого та Верхнього Салтова.

На Слов’янському напрямку противник здійснював вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії біля Дібрівного, Вірнопілля, Чепіля та Богородичного.

В районах населених пунктів Карнаухівка, Дібрівне, Вірнопілля та Долина противник здійснив спроби прорвати оборону наших військ. Зазнав втрат та ганебно втік.

На Краматорському напрямку зафіксовано ворожі обстріли неподалік Сіверська, Григорівки, Берестового та Івано-Дарʼївки.

Наступальними та штурмовими діями загарбники намагалися просунутися біля Виїмки та Івано-Дарʼївка, отримали жорстку відсіч та відійшли.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах низки населених пунктів. Задіяв авіацію для ударів неподалік Соледара і Яковлівки.

Вів наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Кодема, Бахмутське і Зайцеве, успіху не мав, відійшов.

На Авдіївському напрямку зазнали вогневого впливу райони низка населених пунктів.

Вів наступ у районах населених пунктів Опитне, Піски і Майорськ, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано обстріли. Противник завдав авіаційних ударів поблизу Павлівки і Новомихайлівки.

Біля останнього ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення, зазнав втрат та відступив.

На Запорізькому напрямку противник обстрілював із ствольної та реактивної артилерії та танків райони низки населених пунктів.

На Південнобузькому напрямку ворог зосереджував зусилля на недопущенні просування наших військ та поповненні втрат.

Штурмовими діями здійснив спробу прориву нашої оборони в районі населеного пункту Кірове. З результатами вогневого ураження зазнав втрат та хаотично відступив.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?