Війська РФ обстріляли Бахмут з РСЗВ "Ураган" — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли Бахмут з РСЗВ "Ураган" — є поранені

Війська РФ обстріляли Бахмут з РСЗВ "Ураган" — є поранені
Джерело:  online.ua

15 липня війська РФ обстріляли Бахмут Донецької області з реактивних систем залпового вогню «Ураган». Поранено шістьох людей.

Джерело: ОГП

Шість людей поранено внаслідок обстрілу Бахмута

Снаряди загарбників влучили в адміністрацію місцевого ринку та будівлі магазинів, внаслідок чого мінно-вибухові травми та осколкові поранення отримали 6 мирних мешканців.

Окрім цього, повністю зруйновані або пошкоджені близько 10 багатоповерхових та приватних будинків, згоріли автомобілі.

Наразі на місці події працюють правоохоронці та рятувальники, проводяться першочергові слідчі дії для з’ясування усіх обставин злочину.

14 липня внаслідок обстрілу Бахмута загинула одна людина, ще п'ятеро поранені.

За даними ОВА, російські війська знову поцілили у приватний сектор, боєприпаси РСЗВ «Ураган» пошкодили близько 8 будинків.

Ситуація у Донецькій області

15 липня росіяни поцілили по п’ятиповерхівці у Костянтинівці. Достеменно відомо, що внаслідок ранкового обстрілу є одна поранена людина, але точну кількість жертв та обсяги руйнувань ще належить встановити.

Черкаська громада зазнала трьох обстрілів за добу: у Новомиколаївці пошкоджено адмінбудівлі, у Майдані росіяни застосували касетні боєприпаси. Майже вся громада знеструмлена, немає мобільного зв’язку та інтернету.

У Мар’їнській громаді під обстріл потрапив приватний сектор Красногорівки – відомо про 1 загиблу та 1 поранену людину.

У Світлодарській громаді вночі росіяни вели обстріли по околицях Новолуганського, Кодеми і Семигір’я: 1 людина загинула, 1 поранена.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?