Війська РФ обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Загинула дитина, є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Загинула дитина, є поранені

Війська РФ обстріляли Костянтинівку на Донеччині. Загинула дитина, є поранені
Джерело:  online.ua

24 липня російські окупанти обстріляли касетними боєприпасами місто Костянтинівка на Донеччині. Загинула дитина, щонайменше семеро людей отримали поранення, серед них діти.

Джерело: Донецька ОВА

Армія РФ обстріляла Костянтинівку

В ОВА повідомляють, що близько 19-ї години росіяни відкрили вогонь з РСЗВ "Смерч" з касетними боєприпасами по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди.

Серед поранених - четверо дітей: 5-ти, 11-ти та 12-річні дівчатка і 11-річний хлопчик. Одна дитина загинула.

Росіяни вкотре доводять, що воюють із цивільними, і у своєму бажанні вбивати не зупиняються ні перед чим. Вкотре звертаюся до батьків: дітям у зоні бойових дій не місце! Подбайте про них - евакуюйтеся. Усе необхідне для цього надаємо, - закликав голова ОВА Павло Кириленко.

У Донецькій обласні прокуратурі повідомили, що загинув 10-річний хлопчик.

Також зазнали поранень четверо малолітніх віком від 5 до 12 років: троє дівчат та хлопчик. Серед постраждалих дітей – дві сестрички, одна з яких перебуває у тяжкому стані.

Отримали тілесні ушкодження ще троє осіб: дві 35-річні жінки та 44-річний чоловік. Усім їм надано медичну допомогу.

Ситуація в Донецький області

За попередню добу в області не було поранених та загиблих.

На Донецькому напрямку зранку Авдіївка зазнала масованого артобстрілу — снаряди влучили у житлові квартали. Зафіксовано обстріли Красногорівки і Максимільянівки Мар'їнської громади.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено 3 будинки, крамницю і 2 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 4 будинки.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?