Війська РФ обстріляли Миколаїв з РСЗВ "Ураган" — мер
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли Миколаїв з РСЗВ "Ураган" — мер

Війська РФ обстріляли Миколаїв з РСЗВ "Ураган" — мер
Джерело:  online.ua

Російські війська ввечері 27 червня з реактивних систем залпового вогню «Ураган» обстріляли Миколаїв, повідомив мер міста Олександр Сєнкевич. Також відомо про обстріли Сумської та Запорізької областей. У Харкові знову лунають вибухи.

Джерело: мер Миколаєва Олександр Сєнкевич

Росіяни обстріляли Миколаїв касетними снарядами

Сьогодні увечері російські окупанти вчергове обстріляли Миколаїв касетними снарядами. Як повідомляє Військова комендатура оборони міста, це був «Ураган». Пошкоджень зазнали приватні будинки та автомобіль. Касетні боєприпаси лягли і біля зупинки громадського транспорту, - повідомив Сєнкевич.

Обстріли Запоріжжя

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив про російський обстріл поблизу Запоріжжя.

Невеликі обстріли у нас знову і знову. Годину тому (близько 21:30 – ред.) у нас був обстріл недалеко від Запоріжжя, передмістя. Також з РСЗВ обстріли були. Знову вчора і сьогодні бомбили Гуляйполе. Залякують, як і по всій країні. Коли обстріляли Балабине – це були просто будинки людей, – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Обстріли Сумщини

27 червня з 16 години росіяни почали обстріли зі ствольної артилерії. Понад 40 приходів по Краснопільській громаді. Одна людина поранена.

Після 22 години ворог відкрив вогонь по Білопільській громаді.

Також сьогодні за допомогою авіації евакуювали одну людину, яку було поранено вчора. За життя боротимуться фахівці у спеціалізованій медичній установі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?