Військові РФ на півдні України повністю деморалізовані
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ на півдні України повністю деморалізовані

Військові РФ на півдні України повністю деморалізовані
Джерело:  online.ua

Керівник прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що підрозділи кремлівської окупаційної армії на території Херсонської області повністю деморалізовані та розгублені, але не припиняють спроб атакувати позиції ЗСУ.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти готові тікати з Херсонської області 

На Херсонському напрямку ворог теж розгублений, досить безсистемно розгалужений і деморалізований, але, при цьому, намагається все ж таки зображувати якусь активність, - зазначила Гуменюк.

За її словами, протягом ночі 11 вересня кремлівські військові силами одного взводу намагались перевірити міцність оборонних позиції ЗСУ на Херсонщині, але в результаті втратили до 50% особового складу та дві бронемашини і змушені були відступити.

Окрім цього протягом доби Повітряні сили ЗСУ знищили ворожі літаки Су-25 та Су-34, гелікоптер Ка-52, два безпілотника та ракету.

Під удар також потрапила понтонна переправа та плавзасоби противника з військовою технікою на них.

За добу, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 23 удари, в ході яких було знищено чотири зенітних ракетних комплекси, уражено чотири опорних пункти та п’ятнадцять місць скупчення живої сили і техніки противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два літаки (Су-25 та Су-34), один гелікоптер Ка-52, два БпЛА та одну керовану авіаційну ракету, - повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Тим часом ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, вогневого ураження живої сили та бойової техніки, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника.

В результаті вогневого впливу за добу уражено два пункти управління безпілотної авіації, опорні пункти, скупчення озброєння та військової техніки противника в районах зосередження. В зону ураження також потрапила понтонна переправа та плавзасоби противника з військовою технікою на них, - наголошують представники Генштабу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?