Військові РФ намагаються контратакувати те несуть страшні втрати в районі Сватового та Кремінної на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ намагаються контратакувати те несуть страшні втрати в районі Сватового та Кремінної на Луганщині

Військові РФ намагаються контратакувати те несуть страшні втрати в районі Сватового та Кремінної на Луганщині
Джерело:  online.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що окупаційна армія РФ намагається перейти у контрнаступ в районі Сватового та Кремінної і через це несе страшні втрати.

Джерело: Telegram-канал Сергія Гайдая

Що відомо про ситуацію на сході України 

Росіяни намагаються пробити нашу оборону біля Сватового-Кремінної. Луганська земля всипана тілами загиблих окупантів. Кожного разу при атаках росіяни відправляють на "розвідку", в якій не вижити, своїх солдатів кількістю до взводу. Вони гинуть, і йдуть наступні, далі ще і ще, - зазначив керівник Луганської ОВА.

За його словами, росіяни не забирають тіла своїх загиблих. Гайдай додав, що обстріли деокупованих населених пунктів, тому повертатися туди небезпечно. Крім того, села та міста не розміновані і "кишать" нерозвірваними снарядами. Евакуація місцевих мешканців триває.

Між тим аналітики з військової розвідки Міноборони Великої Британії зазначають, що ЗСУ продовжують атаки на позиції російської армії на Херсонському та Луганському напрямках.

Зі свого боку окупанти продовжують спроби наступу в районі Бахмуту та Авдіївки на Донеччині.

Згідно з даними британської розвідки, українські бійці продовжують контрнаступні дії на півдні та сході. У Херсонській області ЗСУ атакую позиції росіян з боку Миколаївської області, в районі Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра. Тим часом у Харківській області наступ проходить вздовж річки Оскіл у бік Кремінної та Сватового.

Російські війська, у свою чергу, намагаються зламати оборону ЗСУ біля Бахмута в Донецькій області. Там тривають запеклі бої, проте успіхів ворог не має.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?