Військові РФ скаржаться на шалені втрати — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ скаржаться на шалені втрати — перехоплення ГУР

Військові РФ скаржаться на шалені втрати — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

Представники Головного управління розвідки Міноборони України оприлюднили чергові перехоплені розмови військових злочинної армії РФ. Серед іншого російські військові злочинці продовжують скаржитись на шалені втрати у війні проти України. Так, українськими військовими було ліквідовано цілу роту окупантів та також ворожу бригаду.

Джерело: Telegram ГУР

Окупанти зазнають шалених втрат і панікують

Так, у черговій перехопленій розмові військовий злочинної російської армії розповідає товарищу, що окупанти продовжують зазнавати втрат в результаті успішних дій українських військових.

Росіянин вже визнав, що у цьому місяці спробує втекти з фронту, якщо ситуація там не зміниться на краще.

За його словами, попри постійні авіаудари та численні обстріли з РСЗВ та артилерії, росіянам не вдається прорвати оборону ЗСУ.

Водночас, Росія, за його словами, набирає штурмові загони. Їх хочуть сформувати з допомогою добровольців.

А ти знав, що тут з 83-ї якийсь командир загинув повністю з бригадою зі своєю. Їх знищили перед тим, як ми сюди приїхали. Потім знищили роту, 100 людей, - розповідає окупант.

Що відомо про втрати армією РФ військової техніки в Україні

З початку злочинного вторгнення в Україну російська армія втратила не менше 10 тис одиниць військової техніки, з яких 6 тис 472 знищено, 304 пошкоджено, 394 кинуто.

У тому числі 1 тис 928 танків, 2 тис 281 БМП і 12 кораблів. Це ті дані, які вдалося підтвердити шляхом OSINT-дослідження.

Крім того, ЗСУ затрофеїли 2 тис 834 одиниці російської військової техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?