Військові РФ відомляються воювати та не мають грошей на дорогу додому
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ відомляються воювати та не мають грошей на дорогу додому

Військові РФ відомляються воювати та не мають грошей на дорогу додому
Джерело:  online.ua

Військові кремлівської окупаційної армії на Донбасі відмовляються приймати участь у війні проти України, проте не мають грошей, щоб повернутись додому.

Джерело: InformNapalm

Окупанти відмовляються воювати та не можуть повернутись додому

Зазначається, що окупанти, яких призвели вбивати громадян України на Донбасі, скаржаться на те, що їх використовують не за призначенням та відмовляються брати участь у бойових діях.

На кадрах можна побачити близько 40 російських військових. Вони скаржаться, що їх "відправляли на лінію фронту без відповідної підготовки".

На цей час ця група окупантів, вже повернулася на територію Росії, але роз'їхатися по домівках не можуть.

Усі живуть у віддалених районах РФ, наприклад, на Камчатці та на Сахаліні, але грошей дістатися туди, у них немає.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За інформацією МВС України, на Луганщині окупаційна армія РФ за добу обстріляла 11 населених пунктів, пошкодивши 63 об’єкти інфраструктури.

Протягом минулої доби поліцією зареєстровано 30 фактів обстрілів.

Зокрема, у Сєвєродонецьку пошкоджено 7 багатоквартирних будинків, у Комишувасі - 11 приватних будинків, у Золотому - 10.

Також у селі Врубівка, Троїцьке, Вікторівка, Тошківка, Катеринівка та Новозванівка пошкоджено по 5 приватних будинків.

Окрім того, у Рубіжному пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки й гараж. У Лисичанську окупанти пошкодили будівлю заводу.

Воєнні злочини РФ задокументовано. Поліція проводить досудові розслідування за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів і звичаїв війни, - зазначають в МВС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?