Військові РФ визнали численні втрати в районі Горлівки — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ визнали численні втрати в районі Горлівки — перехоплення ГУР

Військові РФ визнали численні втрати в районі Горлівки — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових злочинної армії РФ представники Головного управління військової розвідки Міноборони дізнались, що окупанти зазнали численних втрат в районі Горлівки на Донеччині в результаті невдалих спроб наступу. 

Джерело: Telegram-сторінка ГУР

Що відомо про численні втрати армії РФ на Донбасі 

Вони пішли на штурм разом з піхотою, який начштабу приїхав та сказав, що потрібні сапери. А вони просто пішли на штурм, БМП поїхала вперед, а потім просто врізалась, - розповідає один з військових окупаційної російської армії.

За словами російського військового, водій БМП намагався витягнути пораненого старшого командира, проте той помер від втрати крові.

Тоді він в БМП затягнув іншого пораненого, а по позиціях прилетів фугас.
Росіянин пояснив, що на початку бою їх було восьмеро, а поїхати змогла лише одна БМП.

Перша рота пішла вперед, а хлопці, точніше близнюки, вони взагалі були зі старшим, а він їм сказав триматись біля нього. Старший був би живим, якби кров'ю не стік, - зазначає росіянин.

Що відомо про втрати окупантів в районі Бахмуту 

За інформацією представників Держприкордонслужби, українські підрозділи прикордонників знищили підрозділ найманців з ПВК "Вагнера", який готувався до наступу в районі Бахмуту.

Оператори безпілотників виявили місце зосередження ворожої піхоти, що готувалася до наступу. Координати цілі передали прикордонникам-мінометникам, які накрили підрозділ "вагнерівців" раптовим вогнем.


За попередніми даними, п'ять загарбників було знищено, ще 11 - поранено. До того ж, безпілотник зафільмував типову поведінку найманців.

Невідомий вагнерівець кинув амуніцію, забрав цінні речі у вбитих та втік. Як то кажуть: "Своіх нє бросаєм, - повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?