Військові РФ знищують власну техніку, щоб зірвати відправку на фронт
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ знищують власну техніку, щоб зірвати відправку на фронт

Військові РФ знищують власну техніку, щоб зірвати відправку на фронт
Джерело:  online.ua

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, військові кремлівської окупаційної армії виводять з ладу військову техніку, щоб уникнути відправки у зону бойових дій в Україні.

Джерело: Telegram-сторінка ГУР МО

Окупанти знищують техніку аби уникнути участі у війні проти України

У військових частинах, які дислокуються поблизу державного кордону з Україною, напередодні відправки до зони бойових дій окупанти виводять техніку з ладу, аби підрозділ залишився на території РФ, - повідомляють представники ГУР.

За словами представників української розвідки, виведення з ладу військової техніки аби уникнути війни в Україні набуває масового характеру у лавах кремлівської окупаційної армії.

Зокрема, один з підрозділів вивів з ладу 26 одиниць техніки.

Військовослужбовці 103 мотострілецького полку, що входить до складу 150 мотострілецької дивізії, лише протягом тижня розукомплектували та вивели з ладу 17 БТР-82А та 9 командно-штабних машин К1Ш1, які вже були готовими до завантаження на залізничні платформи, - зазначають у ГУР.

Через це командувач південного військового округу звернувся до ФСБ з проханням посилити нагляд за технікою та спостереження за окупантами, яких відправлятимуть на війну в Україну.

Між тим, за словами керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, кремлівській окупаційній армії не вдалось просунутись на Харківщині попре неодноразові спроби.

Лінія фронту у нас наразі не змінилася. Ворог не захопив жодного метру нашої території. Напроти наші ЗСУ намагаються і надалі звільняти населені пункти, - зазначив Синєгубов.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За його словами, наразі ведуться активні дії ведуться на північному, на північно-східному напрямку, на Ізюмському напрямку.

Тут ворог постійно атакує наші позиції, намагається проривати їх, але зазнає втрати, відступає на раніше зайняті позиції. При чому має збитки серед живої сили та техніки, - підкреслює керівник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?