Військові США прогнозують загострення глобального конфлікту на тлі розв'язаної РФ війни проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

Військові США прогнозують загострення глобального конфлікту на тлі розв'язаної РФ війни проти України

Військові США прогнозують загострення глобального конфлікту на тлі розв'язаної РФ війни проти України
Джерело:  online.ua

За словами керівника Стратегічного командування армії США Чарльза Річарда, розв'язана РФ війна проти України - лише розминка на тлі наближення глобальної кризи.

Джерело:   Wall Street Journal

У США попереджають про загрозу глобального конфлікту на тлі війни в Україні 

Український конфлікт, в якому ми зараз знаходимося - тільки розминка. Наближається велика криза. І пройде не так багато часу, і ми пройдемо перевірку на міцність, - зазначив Чарльз Річард.

У матеріалі видання також зазначається, що розв'язана РФ війна проти України продемонструвала, что сили військового стримування США слабшають.

Однак це факт не готові визнати діючі лідери урядів Західних країн.

Коли я оцінюю наш рівень стримування проти Китаю, корабель повільно тоне. Він тоне повільно, але він тоне, оскільки, по суті, вони впроваджують свої можливості в поле швидше, ніж ми, - підкреслив Річард.

Адмірал армії США зазначив, що наразі американські військові зберігають перевагу в підводних човнах.

Річард підкреслив, що можливо це єдина перевага, яку наразі має американська армія.

Але навіть це може зникнути, якщо Америка не набере темп, вирішивши проблеми з технічним обслуговуванням і розпочавши нове будівництво.

Новина торік про те, що Китай випробував гіперзвукову ракету, яка облетіла весь світ і приземлилася вдома, повинна була викликати більше тривоги, ніж викликала.

Це означає, що Китай може поставити під загрозу будь-яке місто чи об'єкт США і, можливо, залишитися непоміченим.

Той факт, що випробування застало США зненацька і перевершило гіперзвукові можливості Америки, погіршує ситуацію.

Раніше ми вміли рухатися швидко, а тепер втратили це мистецтво. Військові говорять про те, як ми збираємося пом'якшити нашу передбачувану можливу невдачу з розгортання нових балістичних підводних човнів, бомбардувальників або зброї дальньої дії, замість того, щоб запитати: "Що для цього потрібно? Це гроші? Це люди? Вам потрібні авторитети? - зазначив військовий.

Як зазначається в матеріалі, поки Китай не нападе на Тайвань або не зробить будь-які інші дії, які завдадуть шкоди інтересам США або союзників, США нічого не можуть з цим вдіяти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?