Військові ЗСУ зупинили наступ окупаційної армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові ЗСУ зупинили наступ окупаційної армії РФ

Військові ЗСУ зупинили наступ окупаційної армії РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, через героїчний спротив українських військових, окупаційна армія РФ зупинила наступальні дії та посилила обстріли населених пунктів та міст.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Наступ кремлівських окупантів захлинувся 

Представники українського військового командування зазначають, що на півночі України не спостерігається ознак ворожої активності та підготовки для поновлення наступу на Київщині, Чернігівщині та Сумщині.

У той же час армія РФ продовжує частково блокувати Харків та намагається покращити своє тактичне положення на території Ізюмського району.

На Донбасі та півдні України окупаційна армія РФ також припинила проведення наступу, та посилила обстріли позицій українських військових з артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню вздовж усієї лінії зіткнення.

Загарбники продовжують блокування українських підрозділів у Маріуполі районі заводу"Азовсталь".

На тимчасово зайнятих територіях окупаційна влада продовжує здійснювати заходи щодо обмеження пересування та затримання місцевих жителів і блокування гуманітарних вантажів з території України. Окрім того, російські окупанти грабують селян. Так, наприклад, із сільгосптовариства у місті Камянка-Дніпровська викрадено понад 60 тонн пшениці разом із вантажним транспортом, - зазначають представники Генштабу.

За попередню добу військовіЗСУ уразили 15 повітряних цілей ворога: 1 літак, 5 крилатих ракет і 9 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Українські захисники за минулу добу на Донбасі відбили 9 атак військ РФ, знищивши 6 танків, 1 артилерійську систему, 12 одиниць броньованої техніки, 1 автомобіль і 1 зенітну установку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?