Військових армії РФ залишають без їжі за відмову йти у наступ — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Військових армії РФ залишають без їжі за відмову йти у наступ — Маляр

Військових армії РФ залишають без їжі за відмову йти у наступ — Маляр
Джерело:  online.ua

За словами заступниці глави Міноборони Ганни Маляр, військових злочинної армії РФ в Україні залишають без продуктів харчування у разі відмови продовжувати участь у війні.

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Як командування армії РФ мордує власних військових 

Маляр зазначила, що в російської армії почались проблеми із логістикою і через це були введені обмеження на поставки продовольчих товарів до підрозділів армії РФ.

Заступниця глави Міноборони зазначила, що підрозділи армії РФ в районі Сватового на Луганщині отримали розпорядження, відповідно до якого, з вересня цього року припиняється  продовольче забезпечення особового складу підрозділів, дислокованих на території цього району.

Показово, що застосування обмежень у продовольчому забезпеченні для покарання особового складу стало однією з характерних особливостей проведення так званої спеціальної військової операції ЗС РФ в Україні, - зазначає Маляр.

Що відомо про покарання для військових армії РФ

За її інформацією, у серпні в районі Покровська у Запорізькій області військових армії РФ тримали у глибокій викопаній ямі через відмову брати участь у бойових діях.

В ній утримувалось понад 50 російських військових. Окупантів годували один раз на добу невеликими порціями їжі.

За словами Маляр, аналогічними методами військові злочинці армії РФ карають місцевих жителів на окупованих територіях.

 Їх карають за порушення комендантського режиму або під будь-яким іншим надуманим приводом.

Окрім цього зафіксовано, що до Донецька масово прибувають мобілізовані на території Росії. Більшість з них - це трудові мігранти з колишніх радянських республік, які виїхали на заробітки до РФ та отримали російські паспорти.

Зі слів зазначених осіб, їх фактично силоміць, під конвоєм доставили на територію України. Наразі їх утримують під вартою у будинках, власників яких депортовано до Росії, - зазначила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?