Військовий аналітик назвав головне місто-ціль для ЗСУ у найближчі тижні
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий аналітик назвав головне місто-ціль для ЗСУ у найближчі тижні

Військовий аналітик назвав головне місто-ціль для ЗСУ у найближчі тижні
Джерело:  online.ua

На переконання військового оглядача з Ізраїлю Давида Шарпа, протягом найближчих тижнів Збройні сили України зосередяться на досягнення успіхів на Півдні України й звільненні тимчасово окупованого Токмака.

Джерело: "24 Канал"

Військовий аналітик назвав головну ціль для ЗСУ на півдні

Давид Шарп звертає увагу на те, що станом на сьогодні робити поспішні прогнози — хибна стратегія, оскільки усі аналітики та оглядачі володіють обмеженою інформацією.

Ні для кого не секрет, що достеменно невідомі плани та задуми головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та членів його команди.

Як відомо, вже є результати щодо пробивання ліній оборони армії РФ.

За словами Давида Шарпа, в поточній ситуації головна мета наших воїнів — не просто зайняти одне два села на напрямку від Роботиного до Токмака, а змусити Росію вичерпати свої резерви для того, щоб можна було ввести у бій великі сили й досягти швидкого й глибокого успіху.

Взяття цього міста означатиме оперативний успіх, який матиме не тактичне і не місцеве значення, а конкретно оперативне. Я припускаю, що українське командування прагне цього успіху, можливо, дещо повільним шляхом. Час все покаже, – пояснив військовий оглядач.

Чому звільнення Токмака вкрай важливе для України

Давид Шарп звертає увагу на те, що Токмак – це справжній серйозний маркер у розрізі контрнаступу ЗСУ.

На переконання військового оглядача, його зайняття чи вихід на російські фланги – серйозне мірило успіху весняно-літньої кампанії наших воїнів.

Що тут відбудеться ми побачимо протягом найближчих тижнів. Погода у Херсонській та Запорізькій областях у ці місяці суха, тому загроза бездоріжжя мінімальна. Тут працюватимуть тільки військові потенціали сторін. Це гра на те, чиї резерви виявляться сильніші, – підсумував Шарп.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?