Військовий експерт Роман Світан назвав пріоритетні напрямки армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт Роман Світан назвав пріоритетні напрямки армії РФ

Військовий експерт Роман Світан назвав пріоритетні напрямки армії РФ
Джерело:  online.ua

Полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан в етері online.ua розповів, які напрямки є пріоритетно важливими для окупантів, а також як надалі зміниться тактика армії Росії.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Де росіяни намагатимуться витіснити ЗСУ

Роман Світан заявив, що наразі для росіян Луганський та Харківський напрямки залишаються найпріоритетнішим.

Харківський мається на увазі лівий берез Аскольського водосховища, Куп’янськ. Тобто ця смуга суходолу між Асколом і річкою Жеребець чи річкою Червоною. Там знаходяться наші військові. Наші війська знаходяться у трикутнику Куп’янськ, Лиман, Кремінна. Росіяни ж спробують видавити ЗСУ за Лиман, Аскольська водосховище і Сіверський Донець. Це буде один із пріоритетних напрямків удару, де вони ще раз спробують наступати, - додав експерт.

Звісно, пріоритетним для ворога залишається Бахмут, Білогоровки і Донецьк.

В армії РФ велика проблема у напрямку Донецька. Вона у них вже 9 рік, а вони її ніяк вирішити не можуть – лінію фронту відсунути від Донецька.

У Мар’янці, Пісках, Авдіївці будуть окупанти проводитимуть наступальні дії. Ще декілька тижнів ворог намагатиметься прибрати лінію фронту хоча б на 30 км від Донецька до Карлівського водосховища, - зазначив Світан.

Росія збільшуватиме кількість авіації

За словами експерта, РФ ще збільшуватиме авіаційну складову. Окупанти отримали авіаційні бомби, якими вже починають працювати.

Росіяни підтягують авіацію. Це не буде масоване застосування, однак таким чином вони намагатимуться за допомогою авіації посилити наступальні дії. Оскільки російській армії бракує снарядів, щоб здійснювати масові артилерійські обстріли, - додав Світан.

Армія РФ опустилась за кількістю артилерійських снарядів до 15-20 тис за добу. Для того, що росіянам відновити бойове ураження їм доведеться використовувати авіацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?