Військовий та поет Павло Вишебаба виступить з благодійним концертом в Одесі. Всі кошти передадуть ЗСУ
Категорія
Культура
Дата публікації

Військовий та поет Павло Вишебаба виступить з благодійним концертом в Одесі. Всі кошти передадуть ЗСУ

Військовий та поет Павло Вишебаба виступить з благодійним концертом в Одесі. Всі кошти передадуть ЗСУ
Джерело:  online.ua

11 березня в Одесі відбудеться благодійний концерт українського військового, поета та музиканта Павла Вишебаби. Кошти від продажу квитків будуть передані на потреби ЗСУ.

Джерело: Павло Вишебаба

Благодійний концерт Павла Вишебаби в Одесі

У рамках першого всеукраїнського туру "Тільки не пиши мені про війну" український поет та військовий відвідає 12 міст України.

11 березня о 19:00 концерт відбудеться в одеському Urban Music Hall

Придбати квитки  можна тут.

Всі зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ. Поет збирає гроші на артилерійські установки Sivalka VM-8 та дрони.

Український поет, музикант і громадський активіст, його відеопоезії набирають мільйони переглядів у соцмережах, його вірші читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують на проукраїнських мітингах по всьому світу різними мовами. Тексти книги Павла Вишебаби "Тільки не пиши мені про війну" стали літературним літописом почуттів багатьох українців, а сам Вишебаба — поетичним голосом часу, - пишуть організатори концерту.

Що відомо про Павла Вишебабу

Павло Вишебаба – український громадський діяч, еко-активіст, поет та військовослужбовець.

Ідея благодійного туру з'явилась у волонтерів, які у співпраці з ЗСУ запропонували Вишебабі поїхати містами України.

Мені дуже приємно, що люди не забувають про війну та приходять на такі поетичні вечори. Всі гроші за квитки — це донати, також ми проводимо аукціони. Всі кошти йдуть на ЗСУ, - зазначає поет.

На концертах також проводяться благодійні аукціони: збирати кошти допомагають тубуси від снарядів, гранатометів, гільзи.

Але найдорожче продався шеврон з рядками мого вірша: "Якщо Бог є, він носить форму мого покоління", - розповів Павло Вишебаба Суспільному.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?