Визначився новий суперник Усіка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Визначився новий суперник Усіка

Визначився новий суперник Усіка
Джерело:  online.ua

За результатами головного боксерського поєдинку недільного вечора в Лос-Анджелесі боксер з Куби Луїс Ортіс технічним нокаутом переміг американця Чарльза Мартіна і тепер претендує на один з поясів, яким володіє український боксер Олександр Усік.

Джерело:  Fox Sports

У Усіка з'явився новий суперник

Поєдинок Ортіса з Мартіном розпочався з близкавичної атаки останнього у результаті чого кубинський боксер опинився на підлозі.

Але вже у другому раунді Ортіс взяв поєдинок під контроль. Однак Мартін продовжував атакувати і у четвертому раунді потужним ударом знову відправив кубинця у нокдаун.

Ситуація складалась на користь Мартіна, однак у шостому раунді Ортіс надзвичайно потужним ударом практично відправив Мартіна в стоячий нокаут.

Американцю дали прийти в себе, але Ортіс вже не дав йому перехопити ініціативу і після чергової серїі ударів рефері зупинили бій.

Варто відзначити, що на момент зупинки бою Ортіс програвав американцеві по суддівських записках – 45:48, 46:47, 45:48.

Перемігши Мартіна, 42-річний Ортіс став офіційним претендентом на пояс чемпіона світу за версією IBF, яким володіє Олександр Усик.

Правда, отримати бій з Усиком в 2022 році Ортісу, який раніше двічі програвав в чемпіонських поєдинках Деонтею Вайлдеру, буде вкрай важко.

До того ж, навесні Усик повинен провести реванш з Ентоні Джошуа, а в другій половині року, у разі перемоги над британцем, може відбутися бій українця за титул абсолютного чемпіона хевівейта з Тайсоном Ф'юрі.

Бій Усік-Ф’юрі

Всесвітньо відомий британський боксер Тайсон Ф’юрі неочікувано для всіх заявив, що вже замислився про завершення своєї кар’єри. На тлі цієї новини стало зрозуміло, що український чемпіон Олександр Усик близький до того, щоб стати одним із останніх суперників у кар’єрі "Циганського короля"

Попри те, що Тайсону Ф’юрі лише 33 роки, він уже загворив про те, що його професійна кар’єра добігає кінця. Британець похизувався тим, що йому вдалося повернутися у хорошу форму та знову вийти в ринг.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?