Вкрасти унітаз та померти: Зеленський назвав мрію російських окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Вкрасти унітаз та померти: Зеленський назвав мрію російських окупантів

Вкрасти унітаз та померти: Зеленський назвав мрію російських окупантів
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський вважає, що Росії потрібно дбати про права російськомовних на власній території, тому що в Росії процвітає бідність і російські окупанти їдуть на війну в Україну, щоб украсти собі щось, що нагадує нормальне життя.

Джерело: звернення Зеленського

Росіяни їдуть на війну, що грабувати українців

Якщо бути чесним, то територія, де Росії варто дбати про права російськомовних, — це сама Росія. Де немає свободи слова, немає свободи вибору, просто не існує права на іншу думку. Де процвітає бідність і де людське життя нічого не варте. Настільки, що вони їдуть до нас, їдуть на війну, щоб украсти собі хоч щось, що нагадує нормальне життя. Знаєте, як раніше говорили про найбільшу мрію: побачити Париж і померти. А від їхньої поведінки зараз просто шок. Їхня мрія тепер — вкрасти унітаз і померти, - сказав президент.

Президент зазначив, що Збройні Сили України блискуче виконують свої завдання. Розвідка, Національна гвардія, тероборона, поліція, прикордонники – усі на сто відсотків працюють на перемогу. Але на перемогу також має працювати й кожен громадянин – у тому, чим займається, і там, де перебуває.

Якщо ви за кордоном – підтримуйте Україну. Якщо ви займаєтеся звичайною економічною діяльністю – робіть усе, щоб Україні було якнайбільше користі. Якщо ви опинилися на тимчасово окупованій території – намагайтеся створити окупантам якнайбільше проблем. Збройні Сили України – це наш фундамент. Але на цьому фундаменті має завжди стояти фортеця з нашої національної єдності.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?