Запорізька ОВА назвала причину падіння українського АН-26
Категорія
Україна
Дата публікації

Запорізька ОВА назвала причину падіння українського АН-26

Запорізька ОВА назвала причину падіння українського АН-26
Джерело:  online.ua

У Запорізькій ОВА повідомили, що причиною падіння українського літака АН-26 у районі Михайлівки став туман та низька висота польоту.

Джерело: Запорізька ОВА

Літак впал через туман та низьку висоту польоту

Сьогодні о 09:00 ранку в районі Михайлівки Запорізького району області впав український літак АН-26, що виконував технічний рейс із Запоріжжя до Ужгорода. В результаті слідчих дій з'ясовано, що причиною катастрофи став туман та низька висота польоту, через що повітряне судно зачепило високовольтні лінії електроопори, повідомили в ОВА.

У результаті падіння одна людина загинула, двоє зазнали поранень різного ступеню важкості.

Стан окупованих районів Запорізької області

Мешканець Василівки розповів про життя на окупованій території громади. Зокрема, зазначив, що окупанти не пускають гуманітарку тому, що везуть з Криму все російське, а підприємців змушують торгувати цими товарами. Ціни в магазинах та аптеках у 3-4 рази вищі, ніж були до вторгнення.
У Токмаку місцеві мешканці повідомляють про нового колаборанта – Валерія Шаповала, який кожного року був ведучим заходів, присвячених святкуванню 9 травня.
Сьогодні у Мелітополі та Бердянську місцеві-колаборанти та представники лівих сил провели мітинги щодо відзначення дня народження В.И. Ленина

Російські пропагандисти поширюють фейки, про те, що нібито мешканці Запорізької області хочуть увійти до складу РФ.

Натомість у Мелітополі містяни на лобове скло машин окупантів кріплять листівки «Російський окупант – знай! Мелітополь – це Україна. Кожен мешканець – це партизан. Чекай!».

А міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що мелітопольські партизани вже ліквідували більше 100 окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?