Влада Києва визначилася з головними обмеженнями у столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада Києва визначилася з головними обмеженнями у столиці

Влада Києва визначилася з головними обмеженнями у столиці
Джерело:  online.ua

Київська влада розглядає варіант переведення шкіл на дистанційне навчання, або запровадження додаткових канікул, а також введення обмежень на перевезення пасажирів та роботу різних закладів у столиці у випадку переходу міста у "червону" зону.

Джерело: сайт КМДА

Якщо Київ опиниться у "червоній" зоні - що зміниться

"Сьогодні у нас відбулося засідання комісії ТЕБ та НС міста. Були встановлені додаткові обмеження, які діятимуть на території міста на період, коли ми перейдемо до "червоної" зони. Наразі готується протокол комісії", - заявив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

За його словами, київська влада вирішила перенести початок осінніх канікул у місті з 25-го на 23 жовтня.

Окрім того, наголошується, що з 23 жовтня до 8 листопада школи не працюватимуть – до 1 листопада триватимуть канікули, щодо наступного, другого, тижня планується ухвалити окреме рішення про дистанційне навчання або про додаткові канікули.

Як стверджує представник КМДА, дитячі садки усіх форм власності до запровадження "червоного" рівня працюватимуть у штатному режимі.

Які плануються зміни після посилення карантину: 

  • працюватимуть лише ті дитячі садки, де вакциновані 100% персоналу, це ж стосується і інших навчальних закладів міста;

  • усі суб’єкти господарювання працюватимуть, якщо у них будуть вакциновані 100% персоналу. Чиновник підкреслив, що мається на увазі вакцинація двома дозами;

  • у місті здійснюватимуть посилений контроль за дотриманням карантину (цим займатимуться правоохоронці, а також робочі групи з представників "Муніципальної варти" і представників Держпродспоживслужби);

  • громадський транспорт продовжить роботу у штатному режимі за умови перевезення кількості пасажирів не більше, ніж передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу.

Представник КМДА також звернув увагу на те, що поки  не йдеться про запровадження спецперепусток.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?