Влада Києва опублікувала мапу бомбосховищ в столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада Києва опублікувала мапу бомбосховищ в столиці

Влада Києва опублікувала мапу бомбосховищ в столиці
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація опублікувала мапу, на якій вказані адресні місця укриттів у підземному просторі у разі надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру. Саме з цією метою був створений фонд захисних споруд цивільної оборони.

Джерело: КМДА

Що включає в себе мапа укриття населення м. Києва

На карті, яку оновила київська влада, можна знайти:

  • сховища цивільного захисту,

  • підземний простір метрополітену,

  • підвальні приміщення житлових будинків,

  • підземні паркінги,

  • інші споруди підземного простору, які можуть бути тимчасово використані для укриття населення.

За словами представників КМДА, керівники організацій та власники вищезгаданих споруд за необхідності забезпечать вільний доступ для укриття для киян та гостей столиці.

На мапі, вказаній КМДА, зазначено адресні місця укриттів у підземному просторі.

Мапа укриття населення м. Києва (дані - google.com/maps)

Зеленський заявив про повну готовність України до вторгнення Росії

Ще 12 квітня, під час візиту на Донбас, глава держави Володимир Зеленський попередив українців, що вторгнення Росії в Україну може відбутися в будь-який день, але наша країна наразі повністю до цього готова.

Президент наголосив, що в Україні чітко розуміють — російське вторгнення є цілком реальним сценарієм розвитку подальших подій. Тому він вважає, що саме зараз настав важливий момент, щоб США посилили підтримку Києва і хлопців на передовій.

Як Зеленський вирішив діяти на Донбасі

ЗСУ не будуть йти в наступ на окуповані території Донбасу, оскільки українська влада вибрала політико-дипломатичний сценарій врегулювання збройного конфлікту на Сході України.

Нещодавно головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак спростував всі фейки Кремля про нібито підготовку України до наступу на Донбас.

Проте він запевнив, що бійці ЗСУ готові до адекватної відповіді як в разі ескалації конфлікту в районі проведення операції Об’єднаних сил, так і в разі ускладнення військово-політичної та військово-стратегічної обстановки навколо України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?