Власник "вілли Навального" відповів пропагандистам Путіна роликом-пародією
Категорія
Світ
Дата публікації

Власник "вілли Навального" відповів пропагандистам Путіна роликом-пародією

Власник "вілли Навального" відповів пропагандистам Путіна роликом-пародією
Джерело:  online.ua

Власник так званої “вілли” Олексія Навального, в якій той зупинявся під час місцеперебування в Німеччині, виступив з пародією на телесюжети російських пропагандистів. Нещодавно у цю домівку обманом проникли журналісти федеральних каналів РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений відеоролик на YouTube.

Чоловік “відвідав” власну в рудій перуці. Він дивувався різноманітним, але все ж таки звичайним явищам у домівці — вазі з фруктами, на яку звернули увагу пропагандисти, меблям, а також йоржику для унітаза.

Олексій Навальний у січні випустив фільм-розслідування про так званий палац Володимира Путіна під Геленджиком, будівництво якого коштувало понад мільярд євро. Він стверджував, що в триповерховій оселі крім звичних житлових приміщень існують власний театр, льодова арена для гри в хокей, виробництво вина, басейни, а також навіть кімната-казино.

На це пропагандисти Кремля відповіли “розслідуванням” про оселю, в якій Навальний мешкав, коли виписався з лікарні у Берліні. Згідно з відкритими даними, він за неї навіть не платив, однак навіть у цьому разі масштаб витрат зовсім не відповідає розмаху палацу Путіна.

Знімальна група пройшлася цією віллою та звернула увагу на “вазу з фруктами”, пляшку подарункового місцевого вина, а також звичайні йоржики в туалетах (як референс до тези Навального про позолочені йоржики в Путіна, кожен з яких коштував десятки тисяч).

Власник оселі після випуску сюжету стверджував, що пропагандисти потрапили у дім як туристи з Бельгії, які хотіли винайняти житло для тимчасового помешкання. Вийшов ролик як фрагмент одіозних “Вестей недели” з Дмитром Кисельовим.

Окрім “двох диванів”, телевізора, свіжих фруктів на столі телепропаганда згадала також “розкішні спальні”, кавоварку на кухні, а також невеличке джакузі.

На безглуздість таких звинувачень звернули увагу навіть користувачі соціальних мереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокремлівське ЗМІ звертає увагу на те, доба на цій віллі обходяться в "530 євро плюс застава". Журналісти підрахували, що Навальний жив на цій віллі майже 2 місяці до самого від’їзду до Москви, а значить, "тільки на житло у Фрайбурзі він витратив більше 30 тисяч євро". Окрім того, пропагандисти зауважили що, "враховуючи зйомки фільму про "палац Путіна", цінник підіймається до мільйона євро".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?