Внаслідок обстрілу Харківської області загинула одна людина, три поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Внаслідок обстрілу Харківської області загинула одна людина, три поранені

Внаслідок обстрілу Харківської області загинула одна людина, три поранені
Джерело:  online.ua

27 квітня очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що російські окупанти продовжують обстрілювати із артилерії, мінометів, РСЗВ райони Харкова та області. За його словами, у результаті ворожих обстрілів у Харкові, на жаль, загинула 1 людина, 3 мирних мешканців отримали поранення, з них 2 - у важкому стані.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олега Синєгубова

1 людина загинула в результаті обстрілу Харківщини

Унаслідок ворожих обстрілів у Харкові, на жаль, загинула 1 людина, 3 мирних мешканців отримали поранення, з них 2 - у важкому стані. Від обстрілів Чугуївського району отримали поранення 3 людей, в тому числі дитина 14 років. Це не армія, це цинічні боягузи - які воюють з дітьми. Попри бойові дії, служби життєзабезпечення Харківщини продовжують працювати в посиленому режимі. Так, ремонтні бригади відновлюють дорожнє покриття в тих районах Харківщини, де це можливо. Це вкрай необхідно, адже від якості доріг залежить вчасна допомога ЗСУ, гуманітарна допомога цивільним та евакуація, - розповів Олег Синєгубов.

Окрім того, наголошується, що загарбники продовжують наступальні дії на Ізюмському напрямку в бік Барвінкового, Великої Камишевахи та Курульки. Українські воїни тримають оборону - ворог зазнає серйозних втрат.

Також відомо, що ЗСУ вдалося взяти у полон п’ятьох окупантів. Затримані загарбники дезорієнтовані та деморалізовані. Зараз вони дають свідчення про злочини свого командування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?