Внаслідок удару РФ по Дніпру загинули уже 12 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Внаслідок удару РФ по Дніпру загинули уже 12 людей

Внаслідок удару РФ по Дніпру загинули уже 12 людей
Джерело:  online.ua

Кількість загиблих у результаті ракетного удару російських загарбників по Дніпру зросла до 12. Окрім того, повідомляється, що вдалося врятувати дівчину, яка знаходилася під завалами багатоповерхового будинку.

Джерело: Телеграм-канал глави Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка

12 людей загинули внаслідок удару РФ по Дніпру

Згідно з останніми даними місцевої влади, загинули уже 12 мирних мешканців міста, серед них — 15-річна дівчинка.

Також відомо про 64 поранених людей та 38 цивільних, яких вдалося врятувати з-під завалів.

Дівчина, яку врятували з-під завалів будинку у Дніпрі (фото - telegram.org)

За словами представників команди президента Володимира Зеленського, аварійно-рятувальні та пошукові роботи продовжуються.

Кількість загиблих та поранених постійно зростає.

Головне управління Нацполіції у Дніпропетровській області повідомляє, що на місці влучання продовжують працювати всі профільні служби: рятувальники, лікарі, 5 слідчо-оперативних груп поліції, криміналістична лабораторія, патрульні поліцейські, криміналісти, кінологи.

Окрім того, наголошується, що навпроти будинку №118 по вул. Набережна Перемоги на зупинці громадського транспорту уже розгорнули штаб прийому звернень людей, постраждалих внаслідок ракетного удару Росії.

Якою ракетою Росія вдарила по Дніпру 14 січня

За словами прессекретаря Повітряних сил Юрія Ігната, ракета, яку армія РФ випустила по багатоповерхівці у Дніпрі, – це ракета Х-22.

Ігнат звертає увагу на те, що її випустили з дального бомбардувальника Ту-22М3, запуски проводилися із району Курська та Азовського моря. Наші сили встигли зафіксувати 5 пусків цих ракет.

Що це за ракета? Така ракета влучила кілька місяців тому по торговому центру в Кременчуку. Ракета з бойовою частиною 950 кілограмів, яку називають "убивцею авіаносців", призначена для знищення авіаносних груп у морі, вона може оснащуватися ядерною частиною, - розповів Ігнат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?