Воллес публічно висміяв Шойгу й Герасимова та порівняв їх з коміками
Категорія
Політика
Дата публікації

Воллес публічно висміяв Шойгу й Герасимова та порівняв їх з коміками

Воллес публічно висміяв Шойгу й Герасимова та порівняв їх з коміками
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства Великої Британії Бен Воллес порівняв свого російського колегу Сергія Шойгу та керівника Генштабу РФ Валерія Герасимова з відомим комедійним дуетом Лорел і Гарді.

Джерело:  Reuters

Воллес порівняв Шойгу й Герасимова з відомими коміками

Хтось бачив Суровікіна останнім часом? Один з їхніх найкращих генералів зник. І вони залишили Лорела і Гарді на чолі кампанії. Ви знаєте, у них там Герасимов і Шойгу, - іронічно зазначив британський міністр.

Бен Воллес також звернув увагу на те, що Шойгу і Герасимов залишаються відповідальними за війну Росії проти України.

На переконання очільника Міноборони Британії, рішення російського диктатора Володимира Путіна залишити Шойгу і Герасимова на посадах попри численні воєнні поразки було абсолютно правильним.

Це хороші новини для України. Це саме ті люди, яких ви хочете бачити на керівних посадах, – зазначив Бен Воллес.

Що важливо розуміти, Лорел і Гарді (Стен Лорел і Олівер Гарді) — британсько-американські актори-коміки, які були однією з найпопулярніших комедійних пар в історії кіно.

Лорел і Гарді (Стен Лорел і Олівер Гарді)(фото - відкриті джерела)

Що сталося з Суровікіним

Як вдалося дізнатися американському виданню The Wall Street Journal, російського генерала Сергія Суровікіні досі утримують та допитують в Москві.

Ба більше повідомляється, що разом з ним за декілька годин після невдалого заколоту Пригожина затримали ще декількох високопоставлених російських військових.

Наразі Суровікіна утримують та допитують в Москві, попри це звинувачення йому досі не висунули. Також є інформація про те, що російський генерал знав про намір Пригожина піти на Москву, однак безпосередньо не був причетним до заколоту Групи "Вагнер", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?