Вона буде закритою і таємною: у Зеленського готують вкрай неприємний сюрприз Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Вона буде закритою і таємною: у Зеленського готують вкрай неприємний сюрприз Путіну

Вона буде закритою і таємною: у Зеленського готують вкрай неприємний сюрприз Путіну
Джерело:  Укрінформ

Команда глави держави Володимира Зеленського має намір затвердити стратегію деокупації Криму в 2020 році, однак переважна частина її змісту буде таємницею. Цю інформацію вже підтвердив постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич. За його словами, уже відновлений процес напрацювання цієї стратегії разом з колегами з Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій і РНБО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Не хотів би нічого говорити щодо тимчасових рамок, але ми з колегами вважаємо, що було б добре мати цю стратегію деокупації вже в нинішньому році", - заявив Кориневич.

Окрім того, він додав, що робоча група на базі Мінреінтеграції, якою керує віцепрем'єрміністр Олексій Резніков, займається розробкою цієї стратегії.

"Водночас слід розуміти, що окремі напрацювання щодо цього існують в різних органах і міністерствах: МЗС пише проект своєї частини, в Мінреінтеграції є свій блок питань, в представництві президента - свій блок. І зараз треба все це звести воєдино", - додав Кориневич.

За його словами, частина цієї стратегії повинна бути відкритою і публічною, тоді як більша її частина буде закритою і таємною, особливо та, що стосується питань безпеки, оскільки це покращить шанси команди Зеленського у боротьбі проти Путіна.

Що важливо розуміти, нещодавно також міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков попереджав українців, що для переговорів щодо Криму буде створено окремий формат.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, юрист-кримінолог, очільниця Центру правових та кримінологічних досліджень Анна Маляр звернула увагу українців на те, що притягнення очільника Кремля Володимира Путіна до відповідальності за війну в Україні - не такий вже простий процес. Окрім того, вона також пояснила, чому це майже неможливо зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?