Воротар збірної України став одним із найдорожчих молодих голкіперів світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Воротар збірної України став одним із найдорожчих молодих голкіперів світу

Воротар збірної України став одним із найдорожчих молодих голкіперів світу
Джерело:  online.ua

Голкіпер збірної України та донецького "Шахтаря" Анатолій Трубін увійшов до двійки найдорожчих воротарів світу віком до 21 року.

Джерело: Transfermarkt

Трубін знову подорожчав

Трубіна та воротаря "Саутгемптона" Гевіна Базуну аналітичний портал оцінив у 18 млн євро. Якщо брати до уваги усіх воротарів світу, то Трубін і Базуну входять до топ-25 цього рейтингу.

Нещодавно українець подорожчав у ціні на 64%: його попередня вартість складала 11 млн євро.

Трансферна вартість Трубіна регулярно підійматися з квітня 2020-го. Тоді, у 18-річному віці, він коштував 350 тисяч євро.

У рейтингу найдорожчих українських футболістів Анатолій ділить п’яту сходинку з Русланом

Маліновським, Миколою Матвієнком та Іллею Забарним (у всіх по 18 млн євро). Попереду перебувають Михайло Мудрик (60 млн), Олександр Зінченко (40 млн), Віктор Циганков (22 млн) і Віталій Миколенко (22 млн). Трубін і Матвієнко є найдорожчими представниками УПЛ.

Фото: скріншот

Мессі перейде до МЛС

Зірка футболу Ліонель Мессі готується провести у французькому ПСЖ ще один сезон, після чого перебереться з європейського континенту до Америки.

Аргентинець проведе ще один рік у Парижі, щоб потім перейти в північноамериканську лігу МЛС. Там він зіграє в чемпіонаті світу у 2026 році.

Попри чутки, що Мессі збирається повернутися в "Барселону", цього, ймовірно, не станеться.

Футболіст хоче потрапити на наступний Чемпіонат світу в 2026 році, де Аргентина буде захищати свій титул. Для цього він обрав продовження контракту з ПСЖ.

Мета американської ліги завжди полягала в тому, щоб мати Лео у своїх лавах. Це б популяризувало футбол у США, які хочуть, щоб Мессі став іміджем чемпіонату та самого Чемпіонату світу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?