Вперше за 70 років Україна отримала нагороду за найкращий костюм на Міс Всесвіт 2022
Категорія
Україна
Дата публікації

Вперше за 70 років Україна отримала нагороду за найкращий костюм на Міс Всесвіт 2022

Вперше за 70 років Україна отримала нагороду за найкращий костюм на Міс Всесвіт 2022
Джерело:  online.ua

На конкурсі "Міс Всесвіт" український костюм "Воїн світу" чернігівки Вікторії Апанасенко був визнаний переможцем онлайн-голосування в номінації "Кращий національний костюм".

Джерело: костюмерний дизайнер Леся Патока

Україна отримала перемогу за найкращий національний костюм

Ми - ПЕРЕМОГЛИ!!!!!!! Вперше за 70 років, на Всесвітньому конкурсі краси!!!!!! Сьогодні ми дізналися, що отримали нагороду як найкращий костюм ( в світі) , за наш витвір «Воїн Світла», - пише вона.

Як зазначила дизайнерка, цей костюм - вже частина нашої нової історії,історії боротьби за нас самих і нашу незалежність.

Ця перемога присвячується всім тим, хто зараз б‘ється і не здався! І особливо всім нашим військовим, які віддали своє життя і здоров‘я за перемогу України!, - додала вона.

Що відомо про конкурс Міс Всесвіт 2022

Вікторія Апанасенко, родом із Чернігова, вона представляла Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт"-2022 у костюмі "Воїн світла" у Новому Орлеані (США). Під час його створення використовувалися особисте бачення Вікторії та її власна ідея. За задумом, це був світлий образ, "який продемонструє український дух та силу нашого народу".

Переможницею конкурсу стала представниця Сполучених Штатів Америки Р'Бонні Габріель. Також до п'ятірки потрапили представниці Домінікани, Венесуели, Пуерто-Рико та Кюрасао.

А вже 22 січня, у День соборності України, Вікторія продала на благодійному аукціоні крила від свого костюма за 10 тисяч доларів на протези для ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?